hotel Ellmau zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
Hotel Ellmau: Overzicht van hotels Ellmau. Mogelijkheden om een hotel in Ellmau te zoeken op datum en direct te boeken.
Overzicht van hotels in Ellmau.. Mogelijkheden om te zoeken op datum en direct te boeken.

Zelf een hotel in Ellmau boeken?

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare kamers. En er is een ruim aanbod van de Nederlandse reisburo's. Hieronder hebben we er een aantal op een rij gezet.

  Sporthotel Ellmau

  4-sterren.
  Sporthotel Ellmau is een mooi hotel, direct in het centrum van Ellmau en een unieke ligging direct naast de skilift in het populaire skigebied Wilder Kaiser-Brixental. Dit mooie hotel staat bekend om haar charme en gastvrijheid. Alle elegante, rustieke kamers van het Sporthotel Ellmau hebben een panoramisch uitzicht op de bergen, een balkon, een kabeltelevisie, een zithoek en een badkamer met comfortabele badjassen. Sommige kamers liggen in de dependance, die op 150 meter afs
  Hotel Ellmau - Sporthotel Ellmau -
  personen
  vanaf 829,00 EUR.

  Hotel Alte Post

  0-sterren.
  Het traditionele Hotel Alte Post ligt in het centrum van Ellmau, op ca. 250 m bij een oefenlift vandaan. De skibus stopt meteen bij de accommodatie en brengt u gemakkelijk naar de op ca. 1,5 km gelegen Hartkaiserbahn. Ongeveer 200 m verderop bevindt zich de dichtstbijzijnde toegang tot een langlaufloipe. Cafes en restaurants bereikt u na ongeveer 150 m.

  Tot de faciliteiten van het hotel behoren een receptie, lift, Wi-Fi en een vitaalgedeelte met sauna, stoombad, infr
  Hotel Ellmau - Hotel Alte Post -
  personen
  vanaf 689,00 EUR.

FAQ hotel Ellmau

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Ellmau.

Kan je ook een hotel in Ellmau inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Ellmau inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Ellmau inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Ellmau inclusief skipas.

Hotel Ellmau - via het Oostenrijkse Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Ellmau. Als je hier de datums van je winter- of zomervakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotelkamers in deze periode.

Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van jde vakantie, dus je loopt geen risico!


Booking.com