Hotel Alte Post

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Ellmau

Het traditionele Hotel Alte Post ligt in het centrum van Ellmau, op ca. 250 m bij een oefenlift vandaan. De skibus stopt meteen bij de accommodatie en brengt u gemakkelijk naar de op ca. 1,5 km gelegen Hartkaiserbahn. Ongeveer 200 m verderop bevindt zich de dichtstbijzijnde toegang tot een langlaufloipe. Cafes en restaurants bereikt u na ongeveer 150 m.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren een receptie, lift, Wi-Fi en een vitaalgedeelte met sauna, stoombad, infraroodcabine en rustruimte. Verder is er een skikelder voor uw uitrusting aanwezig. Gratis parkeerplaatsen zijn bij het hotel beschikbaar.

Voor de duur van uw verblijf ontvangt u bovendien de Wilder Kaiser Gaste Card, waarmee u onder andere gratis of met korting aan vele activiteiten kunt deelnemen, gratis skibussen kunt gebruiken en veel andere kortingen ontvangt (wijzigingen onder voorbehoud, geen contante uitbetaling mogelijk).

Ter plaatse ontvangt u bij onze partner 'Mountain High Adventure Center' 15% korting op een tandemvlucht en 10% korting op Flying Fox en Segway-tochten, reservering vooraf vereist, niet in combinatie met andere kortingen, alleen op vertoon van een voucher (ontvangst met de reisdocumenten).

Kamers
De Tiroolse kamers beschikken over bad of douche met aparte wc, kabel-tv, Wi-Fi, kluis, telefoon, radio, fohn en balkon.

Verzorging
Bij de reisprijs is een dagelijks ontbijtbuffet met biohoek inbegrepen.
  • Prijs vanaf: 689,00 EURO
  • Sterren: 0-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Hotel Alte Post -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van Wintertrex.nl. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Hotel Ellmau

Bekijk het de pagina: Hotel Ellmau. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Sporthotel Ellmau

Sporthotel Ellmau
vanaf 829,00 EURO meer info

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post
vanaf 689,00 EURO meer info