aantal blauwe afdalingen in skigebied Ellmau 108 km aantal cabineliften in skigebiet Ellmau 10
aantal rode afdalingen in skigebied Ellmau 120 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Ellmau 38
aantal zwarte afdalingen in skigebied Ellmau 22 km Ellmau 45
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Woning

Ellmau

Ellmau is een bij Nederlandse wintersporter populaire bestemming. Het dorp in het midden van het Wilder Kaiser skigebied ligt op 820 meter boven zeeniveau en is in januari en februari voorzien van een mooie witte sneeuwdeken. Hoewel er in Ellmau veel toeristen komen, heeft het toch het oorspronkelijke karakter behouden. Zo staat er een mooie kerk midden in het dorp. Maar er is ook voldoende te doen. Zo kun je prima skien en snowboarden in het skigebied van Ellmau, lekker eten in de vele restaurants van Ellmau en ook lekker zwemmen in het Zwembad van Ellmau.

Al met al maakt dit Ellmau een geliefde wintersportbestemming.Een impressie van winter in Ellmau.
Een impressie van Ellmau.

Wintersport in Ellmau

Ellmau ligt midden in het Wilder Kaiser skigebied en het Skiwelt skigebied. Dat betekent dat je in Ellmau kunt skien, maar dat de skipas ook geldig is in de skigebieden van Soll, Itter, Going, Schaffau, Westendorf, Kirchberg en Kitzbuhel. S De skiliften beginnen midden in Ellmau en er zijn voor alle niveau's goede pistes. Voor beginners is de Astberg een aanrader, hiervandaan zijn ook verschillende pistes naar Going.

Bereikbaarheid Ellmau

Ellmau ligt op 900 kilometer van Utrecht. Het overgrote deel van de autoreis kunt u per auto afleggen slechts de laatste 20 kilometer dienen over de proviciale weg afgelegd te worden.