Trein naar Ellmau

Je kunt al met de trein naar Ellmau vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Ellmau - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Ellmau is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Ellmau. Ellmau heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Ellmau is Kitzbuhel. Met de bus kun je dan verder reizen naar Ellmau. Om deze manier is Ellmau goed bereikbaar per trein. Je kunt ook via stations van Worgl, Kufstein of St. Johann in Tirol. Ook hiervandaan rijdt met enige regelmaat een bus naar Ellmau.

Met de trein naar Ellmau

Trein Ellmau - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Ellmau te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Ellmau kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Ellmau - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Ellmau wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Ellmau - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Ellmau. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Ellmau. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Ellmau niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Ellmau - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Ellmau.

    Appartementen Tom Sojer

    Gezellige en comfortabele appartementen aan de rand van het centrum van Ellmau.
    Trein naar Ellmau met accomodatie Ellmau - Appartementen Tom Sojer -
    personen
    vanaf 635 EUR.
FAQ trein Ellmau

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Ellmau.

Hoeveel kost de trein naar Ellmau?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Ellmau is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Hoe lang doet de trein naar Ellmau er over?

De reistijd met de trein naar Ellmau is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.

Gaat er ook een nachttrein naar Ellmau?

Ja. Een keer per week rijdt de nachttrein naar Ellmau. Helaas is deze niet online te boeken. Je moet hiervoor langs bij het loket buitenland op Utrecht CS.

Kijk hier voor meer informatie.