Skiverhuur Ellmau: tips en informatie

Ski's huren in Ellmau met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Ellmau - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Ellmau waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Ellmau - Ski Paradies
  Ski Paradies Dorf 37
  Ellmau
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie
 • skiverhuur Ellmau - Hervis St. Johann in Tirol
  Hervis St. Johann in Tirol Material delivery to the accommodation
  Ellmau
  Tirol

  Tot
  1% korting bij een online reservering meer informatie
 • skiverhuur Ellmau - Skischule en Skiverleih Ellmau Hartkaiser
  Skischule en Skiverleih Ellmau Hartkaiser Kapellenweg 8
  Ellmau
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie
 • skiverhuur Ellmau - Schuh-Sport Gnther
  Schuh-Sport Gnther Birkenweg 23
  Ellmau
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Ellmau - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Ellmau. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Het beste zoek je skiverhuur Ellmau zo dicht mogelijke bij de skipiste. Over het algemeen kan je daar wel een skilocker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Ellmau

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Ellmau. In Ellmau zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Ellmau kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Ellmau - tips

De medewerkers van de skiverhuur Ellmau kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Ellmau.

Lekker winkelen in de skiverhuur Ellmau.

De winkel waar je ski's kunt huren in Ellmau is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Ski's huren Ellmau in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Ellmau, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Ellmau bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Ellmau.

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.
FAQ skiverhuur Ellmau

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Ellmau.

Waar is de skiverhuur in Ellmau?

In Ellmau zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Ellmau waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Ellmau

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Ellmau.

Een snowboard huren in Ellmau kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Ellmau.

Meer informatie