Trein naar Soll

Je kunt al met de trein naar Soll vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Treinreis naar Soll

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Soll is per trein.
Soll heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Soll is Kitzbuhel. Met de bus kun je dan verder reizen naar Soll. Om deze manier is Soll goed bereikbaar per trein. Je kunt ook via stations van Worgl, Kufstein of St. Johann in Tirol. Ook hiervandaan rijdt met enige regelmaat een bus naar Soll.


Met de trein naar Soll

Trein naar Soll

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Soll kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.

Trein Soll - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Soll.

    Hotel Modlinger

    Bijzonder familiair en gezellig 3-sterrenhotel, op steenworp afstand van het centrum van Soll. Zeer populair onder Nederlandse wintersporters!
    Trein naar Soll met accomodatie Soll - Hotel Modlinger -
    personen
    vanaf 710 EUR.
FAQ trein Soll

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Soll.

Hoeveel kost de trein naar Soll?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Soll is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Hoe lang doet de trein naar Soll er over?

De reistijd met de trein naar Soll is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.

Gaat er ook een nachttrein naar Soll?

Ja. Een keer per week rijdt de nachttrein naar Soll. Helaas is deze niet online te boeken. Je moet hiervoor langs bij het loket buitenland op Utrecht CS.

Kijk hier voor meer informatie.