Landhuis Strasser

Of bekijk het volledige overzicht: Pension Soll

Het gezellige Landhuis Strasser ligt ongeveer 750 m bij het centrum van Soll vandaan. De skibushalte bereikt u na ongeveer 200 m en de bergbaan Hohe Salve na ca. 1,5 km.

Landhuis Strasser biedt u een uitnodigende ingang met receptie en zitgelegenheden, een ontbijtruimte, Wi-Fi, skiruimte en gratis parkeerplaatsen.

Bovendien heeft u de beschikking over een wellnessgedeelte (openingstijden zie informatie ter plaatse) met Finse sauna, aromastoombad, infraroodcabine, rustruimte met buitengedeelte en fitnessruimte. Massages kunt u tegen betaling en op aanvraag ter plaatse bijboeken. 1 x per volbetalende en verblijf ontvangt u een wellnesstegoedbon voor massages ter waarde van 10,- (op afspraak, op zondag geen massages mogelijk, tegoedbon niet overdraagbaar, contante uitbetaling niet mogelijk).

Ook ontvangt u ter plaatse de "Wilder Kaiser Gastekarte", waarmee u gunstige of gratis deelname aan het winterprogramma van de VVV met o.a. verschillenden wandelingen ontvangt, alsmede gratis services of services met korting zoals bijvoorbeeld gratis Wi-Fi-hotspots, gebruik van de skibussen en kortingen op activiteiten of bij materiaalverhuur en in winkels (zie informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).
  • Prijs vanaf: 499,00 EURO
  • Sterren: 0-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Landhuis Strasser -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van Wintertrex.nl. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Pension Soll

Bekijk het de pagina: Pension Soll. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Pension Niedermuhlbichler

Pension Niedermuhlbichler
vanaf 429,00 EURO meer info

Gasthof Christophorus

Gasthof Christophorus
vanaf 739,00 EURO meer info

Landhuis Strasser

Landhuis Strasser
vanaf 499,00 EURO meer info