BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Ellmau
Pension Ellmau

Het door een familie geleide Haus Landmann heeft een rustige ligging in het centrum van Ellmau, direct aan de skibushalte. De Hartkaiserbahn ligt slechts 1,5 km verderop, maar de dichtstbijzijnde toegang tot de SkiWelt Ellmau bereikt u al na ongeveer 500 m (Votterstattlift). Winkels bevinden zich ongeveer 200 m verderop.

Bij de uitrusting van de accommodatie horen Wi-Fi, skiruimte met skischoenendroger, bagageruimte, kluis (eventueel tegen betaling) en parkeerplaatsen (incl., een parkeerplaats per appartement). Als u met meerdere auto's komt, heeft u de mogelijkheid de openbare parkeerplaats ca. 200 m verderop te gebruiken.

Ter plaatse ontvangt u bij onze partner 'Mountain High Adventure Center' 15% korting op een tandemvlucht en 10% korting op Flying Fox en Segway-tochten, reservering vooraf vereist, niet in combinatie met andere kortingen, alleen op vertoon van een voucher (ontvangst met de reisdocumenten).

  • € 419,00
  • 0-sterren Pension
  • personen
Haus Landmann, Pension voor  personen in Ellmau


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.